1. Home
  2. /
  3. WEINSPIRE
  4. /
  5. Vrijheid

Omdat we dan eindelijk weer ‘vrij’ zijn.
En kunnen doen waar we gelukkig van worden.

Voor iedereen betekent vrijheid wat anders. Voor ons is het ondernemen, te kunnen doen waar je gelukkig van wordt. Wij vinden dan ook dit voor iedereen mogelijk moet zijn. Als we dat weer mogen, we geen 1,5 meter regel meer hebben, willen we dit samen met jou vieren tijdens Vrij!

Wat kan je verwachten?

Een feestelijke dag voor jong en oud. Met kunst, theater/cabaret, inspirerende sprekers die hun verhaal vertellen over vrijheid, verschillende foodtrucks en activiteiten voor kinderen en natuurlijk veel muziek.

We houden een open inschrijving waar kunstenaars hun werk kunnen inzenden, met ‘vrijheid’ als thema. Finalisten mogen exposeren tijdens Vrij!

Theater en/of cabaret zodat we samen kunnen lachen.

Niet alleen omdat het gezellig is, maar het geeft ook een gevoel van vrijheid. Want we hebben natuurlijk ook wel heel wat te vieren.

Een open podium, waar mensen maar ook bedrijven hun verhaal mogen vertellen. Vertellen wat vrijheid voor hun betekent, hoe zij impact maken en waarom zij dat belangrijk vinden.

Café Restaurant De Krachtcentrale zorgt voor eten & drinken, maar er zullen ook foodtrucks en gezellige stands aanwezig zijn om een fantastische paradesfeer te creëren.

Wij laten graag zien hoe wij impact maken en willen inspireren om dat ook te doen.

De laatste tickets in de verkoop

De reguliere ticketverkoop is gestart. Iedereen heeft zin in een feestje, dus wees er snel bij. Er komen heel veel verschillende artiesten en sprekers. Een dag voor jong en oud, met vrijheid in de hoofdrol. Koop vandaag nog je ticket, zodat we er samen een mooie dag van kunnen maken.

BEKIJK DE VIDEO EN PROEF DE SFEER VAN DE KRACHTCENTRALE

Wat:

Een parade met een feestelijke vibe (kunst, theater, cabaret, inspirerende sprekers, food en veel muziek).

Waar:

In en rondom De Krachtcentrale in Huizen (Havenstraat 76).

Wanneer:

10 April 2022 van 10:00 tot 21:00.

Zorg dat je erbij bent!

VIER DE VRIJHEID

€27,50

*Een deel v/d inkomsten gaat naar een goed doel.

*Voor cabaret en theatervoorstellingen zal, net zoals bij een parade, een minitarief gevraagd worden. Je moet je hier wel apart voor opgeven. Inschrijving hiervoor wordt later bekend gemaakt.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.