1. Home
  2. /
  3. WEINSPIRE
  4. /
  5. Vrijheid

Omdat we dan eindelijk weer ‘vrij’ zijn.
En kunnen doen waar we gelukkig van worden.

Voor iedereen betekent vrijheid wat anders. Voor ons is het ondernemen, te kunnen doen waar je gelukkig van wordt. Wij vinden dan ook dit voor iedereen mogelijk moet zijn. Als we dat weer mogen, we geen 1,5 meter regel meer hebben, willen we dit samen met jou vieren tijdens Vrij!

Wat kan je verwachten?

Omdat de datum nog onbekend is, wij druk bezig zijn met een selectie te maken met wie en wanneer wat gaat doen, kunnen wij nog geen details bekend maken. Wat we wel weten, is dat het een bijzondere dag gaat worden, met een vibe zoals je ook bij de opening van De Krachtentrale hebt mogen ervaren. Alleen de opzet zal groter en breder zijn, met verschillende activiteiten over de dag heen. Een dag waar je bij moet zijn!

We houden een open inschrijving waar kunstenaars hun werk kunnen inzenden, met ‘vrijheid’ als thema. Finalisten mogen exposeren tijdens Vrij!

Theater en/of cabaret zodat we samen kunnen lachen.

Niet alleen omdat het gezellig is, maar het geeft ook een gevoel van vrijheid. Want we hebben natuurlijk ook wel heel wat te vieren.

Een open podium, waar mensen maar ook bedrijven hun verhaal mogen vertellen. Vertellen wat vrijheid voor hun betekent, hoe zij impact maken en waarom zij dat belangrijk vinden.

Café Restaurant De Krachtcentrale zorgt voor eten & drinken, maar er zullen ook foodtrucks en gezellige stands aanwezig zijn om een echte parade sfeer te creëren.

Wij laten graag zien hoe wij impact maken en willen inspireren om dat ook te doen.

OP=OP

We hebben 500 early bird kaarten die in de pre-sale gaan. Iedereen heeft zin in een feestje, dus wees er snel bij. Zodra het volledige programma bekend is zullen de overige kaarten verkocht worden. Dat zijn er minder en ze zullen duurder zijn.

BEKIJK DE VIDEO EN PROEF DE SFEER VAN DE KRACHTCENTRALE

Wat:

Een parade met een feestelijke vibe (kunst, theater, cabaret, inspirerende sprekers, food en veel muziek).

Waar:

In en rondom De Krachtcentrale in Huizen (Havenstraat 76).

Wanneer:

Datum onbekend van 10:00 tot 21:00. Maar hou 12 september wel ‘vrij’ in je agenda, want wij richten ons in ieder geval al op deze datum.

Anders gaan we uit van de 1e zondag na het opheffen van de 1,5 meter regel 🔥💪

Zorg dat je erbij bent!

Early Bird tickets

UITVERKOCHT

Binnenkort starten we met de reguliere kaartverkoop. We maken dan ook de programmering bekend voor als 12 september definitief de datum wordt 🙌

*Een deel v/d inkomsten zal gaan naar goede doelen.

*Voor cabaret en theater voorstellingen zal net zoals bij een parade een minitarief gevraagd worden waar je tevens apart voor moet opgeven. Inschrijving hiervoor wordt later bekend gemaakt.

*Bang dat het niet door zal gaan? Je koopt kaarten voor; datum onbekend. Dus dat het door gaat is zeker.