1. Home
  2. /
  3. WEINSPIRE
  4. /
  5. Impact- inspiratiedag

Wat kun je verwachten?

Een inloopdag over ondernemerschap en impact maken.

Het verhaal van The Business Factory

Hoe wij geld verdienen met hetgeen waar we gelukkig van worden (en hoe jij dat ook kan doen).

Met o.a. Nadiah Krachten, Nederlandse Judokampioen 2020,  Eric Ruiter van 2.0 Vitaal en Dion van Lingen oprichter van The Business Factory.  Zij nemen je mee in hun missie en laten je zien wat er voor nodig is om de top te bereiken en te kunnen doen waar je gelukkig van wordt.

Laat je inspireren door Impactmakers en films van Waterbear

Verschillende Impactmakers vertellen hun inspirerende verhaal over hun onderneming en hoe zij daar impact mee maken.

De Kick-off van de nieuwe editie van Vrij! festival

Alles over nieuwe editie van Vrij! festival wordt gedeeld. Dit jaar heeft het een net andere insteek. Eentje die nog mooier gaat worden!

Met o.a.

Juliëtte Schraauwers

Juliëtte is regeneratief ondernemer; co-founder @NOWSCHOOL, Founder @ Vrijheidsmiljonair & Founder @ the now – Branding Agency. Ze werd verschillende malen genomineerd en in 2016 won ze de ‘Freelancer of the Year Award’ voor de categorie design en staat in de Duurzame Jonge 100 lijst van 2020 en is 1 van de 21 Triodos Verbeteraars van 2021.

Ze deelt haar leven als Vrijheidsmiljonair op Instagram en YouTube en heeft er haar missie van gemaakt om mensen te leren voor de aarde te zorgen, zodat de aarde ook voor ons kan zorgen.

sprekers-nadiah

Nadiah Krachten

Nadiah Krachten Nederlandse Judokampioen 2019, geselecteerd voor team NL -23 heeft een duidelijke missie: geselecteerd worden voor de Olympische Spelen.

sprekers-eric

Eric Ruiter

Oprichter van 2.0 Vitaal. Hij kan je alles vertellen over vitaliteit. Hij brengt mensen in hun energie en haalt meer uit mensen.

gym

Henny Westland in haar Gym

Henny Westland heeft onlangs samen met haar business partner, Jephrey de Rooij, de prijs voor de beste Boutique Fitnissclub mogen ontvangen. Hoe hebben zij kunnen floreren zonder echte marketing?

dion_2

Dion van Lingen

Dion is van huis uit een industrieel productontwerper. O.a. oprichter van The Business Factory en met zijn nieuwe platform maakt hij mensen graag gelukkig en wil hij bijdragen aan oplossingen voor problemen in de wereld.

jordi

Jordi Kupers

Initiatiefnemer van #samenvoorduurzaam. Een initiatief dat duurzame installaties in en rondom het huis plaatst. Maar Jordi doet meer… Eén van zijn waarden is ‘vrijheid’. En die zoekt hij dan ook een paar keer per jaar op.

WaterBear

WaterBear is een interactief streamingplatform waar je gratis films, documentaires en indrukwekkende series kunt bekijken over organisaties die onze planeet willen redden.

Waterbear presenteert

Europe’s biggest lie, Tata Steel: Een door WaterBear Network geproduceerde documentaire over Tata Steel en de enorme impact van die staalfabriek midden in één van de drukst bevolkte gebieden van Nederland.

Wat betekent dat voor bewoners, werknemers, badgasten, dieren, duinen en voor de rest van de natuur?

The Breakdown: Een serie reeks waar 2 afleveringen achter elkaar worden getoond.

1) Climate Solutions: What You Can Do.

2) Can Capitalism Solve The Climate Crisis?

Zorg dat je erbij bent

Waar en wanneer?
26 maart van 13:45 tot 17:45 in De Krachtcentrale, Havenstraat 76 in Huizen.

Voor wie?
Voor iedereen die impact wil maken, overweegt te starten als ondernemer en/of gewoon meer wil ontdekken over wat The Business Factory allemaal doet.

© Gooische Fotoschool

Programma

Ook zal er meer bekend gemaakt worden over de nieuwe editie van Vrij! Festival. Het festival waarmee we lokaal impact willen maken.

Dit jaar is de insteek net iets anders, maar nog steeds met veel gezelligheid, lekker eten, muziek, theater/cabaret en kunst. Een evenement voor jong en oud. Wat de nieuwe insteek gaat worden… Ontdek het tijdens de Impact- inspiratiedag bij De Krachtcentrale 26 maart.

Editie 2022

Meld je hier aan!

Aanmelden is gratis