Over ons

Wij zetten kansrijke ideeën om in business die bijdrage aan een betere wereld.

The Business Factory is altijd op zoek naar kansen en nieuwe uitdagingen waarin de doelgroep centraal gesteld wordt. Dat zit in ons DNA. Wij ontwikkelen dan ook niet alleen producten in opdracht voor onze klanten en deelnemers van het ondernemerstraject, wij starten ook eigen projecten op en werken samen met partners. Om nieuwe ideeën in de markt te zetten die bijdragen aan een betere leefomgeving of beleving bij de eindgebruiker. Onze kennis en interesse gaat dus verder dan alleen productontwerpen. Wij zijn daarom niet alleen anders, we denken ook anders dan andere ontwerpbureaus. En dat maakt ons uniek.

WEINSPIRE WECREATE #WECARE Missie

Kijkje in onze keuken
De mensen achter The Business Factory

Dion van LingenProduct- Business developer

Dion van Lingen

Product- Business developer

Dion heeft heeft als business developer een goed gevoel voor doelgroepbehoeften. Oog voor kansen, verbeteringen en/of nieuwe ontwikkelingen in de markt. Analyseert vanuit verschillende invalshoeken en is altijd op zoek naar nieuwe kansen.

Kenmerken: Analytisch, Enthousiast, Initiatiefrijk, Brainstormen, Reizen, Marathon lopen, Online media, Culinair, Cultuur, Design.

Mariëtte KlauckeBackoffice

Mariëtte Klaucke

Backoffice

Mariëtte is onze Office Manager. Door haar secure werkwijze en omdat ze overal het fijne van wil weten, zorgt zij ervoor dat de teams beter presteren.

Kenmerken: nieuwsgierig, alert en altijd open voor nieuwe dingen.

Danny TupangVormgever

Danny Tupang

Vormgever

Danny zorgt met zijn creatieve geest voor campagnes die aanslaan, dat ideeën zich gaan onderscheiden en maakt van problemen oplossingen. In een multi-gedisciplineerd team een aanwinst.

Kenmerken: Creatief, Leergierig, Empathisch, Techniek, Vormgeving, Culinair, Robots.

Frans DalmeijerSupport

Frans Dalmeijer

Support

Frans ziet lijnen, lijnen om te verbinden. Voor de structuur binnen de organisatie, maar ook mensen en bedrijven. Frans heeft zijn sporen verdient bij grote organisaties en heeft o.a. mogen werken voor Akzo Nobel. Hij weet dus wel wat groeien is en helpt ondernemers dat te doen.

Paul KoelemanTalentontwikkelaar

Paul Koeleman

Talentontwikkelaar

Paul gelooft dat in elk mens veel potentie en talent schuilt. Hij geniet ervan en doet er alles aan om dát in mensen naar boven te halen. Het water uit de put halen zodat er groei komt. Hij is gepassioneerd over alles wat met persoonlijkheid en gedrag van mensen te maken heeft. En dat om te zetten in zinvol en duurzaam resultaat. Paul heeft ervaring binnen diverse branches waaronder het Onderwijs, Zorg, MKB, ZZP-ers en Startups.


Waar wij voor staan

DO’S

  • Altijd op zoek naar nieuwe kansen
  • Mensen en bedrijven helpen te focussen op hun kwaliteiten
  • Duurzame en maatschappelijk verantwoordelijke oplossingen

DON’TS

  • Wij ontwerpen niet voor ons ego


Kom in actie. Bel 035 – 73 706 78