Marketing & strategie

Succesvol zijn in uw markt, daar gaat het om bij marketing en strategie! Strategische en commerciële uitdagingen liggen vaak op verschillende vlakken. Soms is er te weinig innovatief vermogen, soms denkt men te weinig klantgericht of is de organisatie onvoldoende aangesloten op het netwerk van klanten en stakeholders. Kortom: U zoekt de juiste koers voor de komende jaren.

The Business Factory adviseert bedrijven bij uiteenlopende strategische en commerciële uitdagingen. Samen met uw team ontwikkelen we de juiste strategische richting, vernieuwen uw businessmodel of helpen u klantgericht te ondernemen. Ons doel: uw bedrijf te onderscheiden van uw concurrentie.
 

Strategie bepalen.

Wij denken stappen vooruit en leveren de essentie in de brei aan informatie en managen besluitvorming. In welke business zitten we over 5 jaar? Hoe benaderen we nieuwe markten? Wat is de concurrentiestrategie? Met gedegen modellen benaderen wij het strategisch proces die de buitenwereld binnen de organisatie brengen. We brengen de complexiteit terug en komen tot heldere keuzes. Niet alleen rapporteren, maar ook slim procesmanagement draagt hieraan bij. Wij begeleiden op meerdere fronten: bij de formulering van uw visie en missie, uw strategie, uw fundamentele koerswijzigingen of het inkleuren van vergezichten.

5 stappen naar marktbewerking
 

Marketing en strategie toepassen op uw productidee.

Wie is onze doelgroep? Wat zijn hun kenmerken, gedachtes en gewoontes? Welk budget hebben zij maandelijks te besteden en wat vinden zij belangrijk in het leven? Vragen die van invloed zijn op het ontwerp. Wij willen zinvolle producten neerzetten, die een verbetering betekenen voor de gebruiker qua ervaring, interactie of ergonomie. Het is dan ook belangrijk voor ons, om alles te weten te komen over de doelgroep. En niet alleen over wie zij zijn, maar ook over de omgeving waar hij of zij zich bevind, de producten en bedrijven waar zij mee te maken hebben en de concurrerende producten die al in de markt zijn. Deze aspecten geven ons niet alleen richting in het ontwerpproces, maar helpen ook bij het vermarkten van het eindproduct.
 


Wilt u uw marketing & strategie verbeteren?

Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen ondersteunen bij uw marketing & strategie.