Idee uitwerken
“Elk idee biedt nieuwe kansen.”
Bekijk alle diensten
Wat doen we

Wij zetten ideeën om in integraal ontworpen producten.

Dit doen we vanuit een bewezen business model, als startpunt van ieder project. Wij geloven namelijk dat een goed en helder business model, waarbij de doelgroep centraal staat, de grootste kans van slagen heeft.

Het ontwerpen van een product of verpakking, schrijven van het marketingplan en het ontwikkelen of bouwen aan de merkidentiteit zijn de processen die horen bij het ontwikkelen van een productidee. Hiermee kunnen wij het totaalproces uit handen nemen en ervoor zorgen dat deze naadloos op elkaar aansluiten.

 • industrieel productontwerp

  Industrieel ontwerp

  Wij zijn gespecialiseerd in integrale productontwikkeling. Met een team van industriële vormgevers, marketeers, business developers en engineers, zetten wij ideeën om in nieuwe producten en optimaliseren wij bestaande.

  Onze aanpak zorgt ervoor dat ideeën integraal ontworpen worden, voldoen aan de wensen van de doelgroep en kansen biedt om winstgevend te zijn voor de ondernemer.

  Meer over industrieel ontwerp »
 • Verpakkingsdesign

  Verpakkingsdesign

  Verpakkingsdesign is een belangrijk onderdeel geworden bij het vermarkten van een product. Een verpakking is tegenwoordig zoveel meer dan alleen bescherming voor transport. In veel gevallen moet het ook uw product verkopen of de consument een goed gevoel geven bij het uitpakken ervan.

  Verpakkingsdesign is een vak apart, dat in onze ogen wel onderdeel is van het ontwerpproces.

  Meer over verpakkingsdesign »
 • stationary

  Marketing & strategie

  Succesvol zijn in uw markt, daar gaat het om bij marketing en strategie. Het zijn dan ook vaste onderdelen in ons ontwerptraject en het draagt bij aan onze missie: kansrijke ideeën omzetten in business die een verbetering betekenen voor de omgeving of gebruiker.

  Het gaat niet om ‘ons’. Wat ‘wij’ mooi, leuk of goed vinden. Maar om de doelgroep, de eindgebruiker. Met gedegen marktonderzoek en de juiste strategie kunnen we producten ontwikkelen die daadwerkelijk een verbetering betekenen en voor u succesvol zijn!

  Meer over marketing & strategie »
 • Merkidentiteit

  Merkidentiteit

  Het merk bestaat al eeuwen, maar het wordt steeds belangrijker om over een krachtige merkidentiteit in woord en beeld te beschikken. Waarom? Klanten kiezen niet altijd meer primair op basis van producten en diensten, maar vooral op basis van het merkimago.

  Het opzetten van een merkidentiteit is dan ook onderdeel bij het ontwikkelen van een product of dienst. Elk product of dienst heeft een merk nodig en zeker als deze gericht is op consumenten.

  Meer over merkidentiteit »

Kom in actie. Bel 035 – 73 706 78