Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is één van de goedkoopste manieren om meer bezoekers naar een website te krijgen. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van een website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines.

 

Wat doen we

The Business Factory zorgt er niet alleen voor dat uw website gevonden wordt in de zoekmachines, maar zorgt er ook voor dat de belangrijke webpagina’s topposities krijgen in de zoekresultaten.


 

Techniek

Het hebben van een website is een eerste vereiste om gevonden te worden in zoekmachines. Wilt u een hoge(re) positie in de zoekresultaten van zoekmachines? Dan is het belangrijk de taal te ‘spreken’ van die zoekmachines. Zij lezen niet wat wij zien op het scherm, zij lezen de techniek (code) waarmee de website mee is opgebouwd. U wilt voor blijven op de concurrentie. Dan is het van belang dat de techniek achter uw website dezelfde taal ‘spreekt’ als die van zoekmachines. Als zij duidelijk weten wat de inhoud is, weten welke onderdelen belangrijk zijn en deze kunnen inlezen met een snelle laadtijd, dan zullen zij de pagina’s van uw website op de juiste manier tonen en u een hogere positie geven in de resultaten.
 


 
 

Content

Waar wordt u op gevonden? En waar wilt u op gevonden worden? Zoekmachines ‘lezen’ pagina’s op het internet en tonen de resultaten waar op gezocht wordt. Heeft u een website, die perfect geoptimaliseerd is voor zoekmachines, maar niet beschikt over relevante content (tekst, foto’s en video’s) van de zoekopdracht dan zult u begrijpen dat u niet gevonden wordt in de resultaten. Het klinkt zo logisch, maar toch staan veel mensen hier niet bij stil. Wat wij doen? Wij zorgen voor sterke content, geoptimaliseerd voor zoekmachines of redigeren uw teksten en geven advies over afbeeldingen en relevante video’s.

Onderhoud

U kunt het zich voorstellen dat ook uw concurrenten zich richten op zoekmachine optimalisatie en dat een aantal van uw concurrenten al een hogere positie heeft dan u. Onze taak is er om er voor te zorgen dat u een toppositie krijgt in de zoekresultaten, met zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden. Een continue proces dat wij monitoren met o.a. Google Analystics en de premium tool van MOZ. Hierdoor kunnen we direct inspelen door specifieke taken uit te voeren en er tevens voor zorgen dat de concurrentie u niet weer inhaalt.
 
 
 
 
 


Wilt u uw zoekmachine optimalisatie verbeteren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij kunnen bespreken zoekmachine optimalisatie van u zou kunnen betekenen.