WordPress onderhoud: wat doen we?

Bij WordPress onderhoud van Online blijven je websites fris en up-to-date, waardoor je websites een stuk veiliger worden. WordPress is namelijk voortdurend in ontwikkeling, wat betekent dat er regelmatig nieuwe versies van WordPress verschijnen. Ditzelfde geldt voor de plugins. Deze worden in sommige gevallen aangepast aan de nieuwe versie van WordPress of voorzien van nieuwe veilheidsupdates. Raadzaam dus om deze up-to-date te houden voor goed werkende en beter beveiligde WordPress websites. Indien je er voor kiest om dit door ons te laten doen, dan zullen we de hieronder beschreven taken voor jou uitvoeren en dit voor een scherpe prijs. Meer websites onderhouden? Meer korting!
 

Onze taken bij WordPress onderhoud

Wordpress onderhoud icons

Wekelijkse updates
Elke week voeren we alle updates en taken uit.
WordPress updates
We installeren altijd de laatste versie van WordPress voor je.
Plugin updates
We houden je plugins veilig en installeren steeds de nieuwste versies.

 
Wordpress onderhoud icons 2
Database schoner
‘Overhead’ maakt je database altijd langzaam. Dit schonen we voor je op.
Revisies deleten
WordPress maakt revisies aan voor pagina’s. Dit schonen we voor je op.
SPAM deleten
Aan ontvangen SPAM heb je niets. Daarom schonen we dat ook voor je op.

 
 

 
 
Wij onderhouden WordPress websites. WordPress onderhoud is erg belangrijk voor het up-to-date houden van je website of blog. Wij updaten niet alleen plugins, maar we updaten ook WordPress installaties, verwijderen revisies, schonen de database op en verwijderen SPAM.

WordPress onderhoud dat door ons wordt gedaan is een goedkoop en eenvoudig alternatief op het handmatig updaten en veilig houden van uw WordPress website, wat soms erg veel werk kan zijn. Bespaar tijd en geld met WordPress onderhoud.