WordPress webdesign

Wij helpen onze opdrachtgevers gevonden te worden op het internet en dus bereikbaar te zijn voor hun doelgroep. Waar men vroeger in de telefoongids keek om een bedrijf te zoeken, is dit nu verplaatst naar het internet. Want wanneer was de laatste keer dat u het telefoonboek of de Gouden Gids in handen had? En weet u ook nog wanneer u voor het laatst iets op internet wat hebt opgezocht? Juist… daarom wordt het steeds belangrijker gevonden te worden op internet. De basis, een website.

Wat doen we

The Business Factory bouwt WordPress websites. Responsive websites die goed vindbaar zijn, gemakkelijk in gebruik en tegen lage investeringskosten. Uiteraard ontworpen in de stijl van uw identiteit.


 
 

Concept

Voordat we beginnen willen we er achter komen wie u bent, wat u doet en wat u wilt communiceren. We stellen kritische vragen en denken mee in oplossingen. Het gewenste doel vertalen wij in een sitestructuur, gebruiksvriendelijk voor uw klanten, ingericht met slimme conversiepunten.
 
 

Ontwerp

Wij ontwerpen websites om uw gewenste doel te vertalen binnen de kaders van uw huisstijl. Onze focus ligt op een gebruiksvriendelijke website, die goed gevonden kan worden door zoekmachines en snel werkt. Vooraf zullen we de functionele mogelijkheden bespreken, die passen binnen het gestelde budget.
 
 


 
 

Techniek & realisatie

De websites die wij maken zijn in principe allemaal responsive. Dat betekent dat deze zich automatisch aanpassen aan het formaat van het gebruikte beeldscherm. Of u de website nu op een smartphone, tablet of groot beeldscherm bekijkt, het ontwerp past zich vanzelf aan de grootte van het scherm van de gebruiker. Met de zeer gebruiksvriendelijke CMS van WordPress, kunt u wanneer u maar wilt zelf teksten en foto’s of andere afbeeldingen aanpassen. Wij leveren de website pas definitief op als u 100% tevreden bent.
 
 
 
 

Optimalisatie

De basis staat, maar nu pas begint het echte werk om goed gevonden te worden en  er voor te zorgen dat uw bezoekers klanten worden. Met behulp van tools zoals Google Analytics, krijgen wij inzicht in wat goed en niet goed werkt. Aan de hand van deze informatie kunnen wij uw website optimaliseren, waarmee het aantal bezoekers dat daadwerkelijk over gaat tot actie verhogen. Ook kunnen wij u helpen bij het opzetten van Adwords campagnes, uw sociale media, het ontwikkelen van nieuwsbrieven, het maken van bedrijf- of productvideo’s, alles om ervoor te zorgen dat uw website succesvoller wordt.

Lees meer over Meer bereik naar uw website »
 

Service & onderhoud

Bij onze service & onderhoud blijft uw WordPress website fris en up-to-date en worden er dagelijks backups gemaakt, waardoor uw website een stuk veiliger wordt c.q. blijft. Op deze manier is de kans dat u gehackt wordt aanzienlijk afgenomen, draait de website op de laatste technische kennis en hoeft u niet bang te zijn dat u gegevens verliest. Uiteraard helpen wij u ook wegwijs worden in het CMS (Content Management Systeem), zodat u makkelijk zelf teksten en afbeeldingen kunt toevoegen of verwijderen. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag telefonisch of in een persoonlijk gesprek.

Lees meer over WordPress onderhoud »

Uit onze portfolio


 


Wilt u uw ook een website die vindbaar is?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we kunnen bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw webdesign.