Google Adwords campagne

Wanneer er een zoekopdracht wordt ingevoerd bij een zoekmachine als Google, dan verschijnen er twee soorten zoekresultaten; de organische resultaten en de betaalde resultaten. De betaalde resultaten, ofwel de gesponsorde advertenties, zijn bovenaan en aan de rechterkant van de pagina te vinden. Beiden zijn gericht op de zoekopdracht die is ingevoerd.

Zowel de organische- als de betaalde resultaten zijn te optimaliseren. Of anders gezegd, er voor zorgen dat uw website gevonden wordt bij de relevante zoekopdrachten met de juiste pagina’s. Bij SEO (Search Engine Optimization), of zoekmachine optimalisatie, zorgen we voor een betere zichtbaarheid in de organische resultaten. Bij SEA (Search Engine Advertising), of zoekmachine advertenties, zorgen we voor meer websitebezoekers via de advertenties. Bij SEA draait alles om doelgerichte campagnes. Met de juiste zoektermen en het juiste budget, kunt u snel en effectief uw doelgroep bereiken!
 

Een Google AdWords campagne opzetten met Reachlocal®

Bij het opzetten van een Google Adwords campagne gebruiken we de kennis en tools van ReachLocal. Reachlocal past een succesvolle formule toe, waarbij innovatieve technologie en vakkundige serviceteams worden gecombineerd om meer lokale klanten aan te trekken. Zij weten als een van de weinige Google AdWords™ Premier MKB Partner, met bijna één miljoen uitgevoerde campagnes, wat effectief is.

Met ReachSearch™ (de tool van Reachlocal) wordt u niet alleen binnen de betaalde advertenties van Google gevonden, maar ook op 98% van het web waar mensen zoeken. Samen helpen wij u de lokale klanten te bereiken op alle belangrijke zoekmachines, zoals Google, Bing en Yahoo! En verder nog eens honderden lokale en mobiele sites en directory’s. Dat betekent dat meer potentiële klanten u zullen weten vinden. Hoe we een doelgerichte campagne opzetten?
 

Strategie bepalen

Wat wij doen, is gebaseerd op onze technologie die slechts met één doel is ontwikkeld: u betere resultaten leveren. Wij volgen de activiteit van uw campagne om uw succes te meten en wij gebruiken deze kennis om uw resultaten te optimaliseren.
 
 
 
 
 
 
 

Plan samenstellen en uitvoeren

Samen werken we aan een online marketingcampagne. Vervolgens distribueert en optimaliseert de methodiek van ReachLocal uw campagne op het internet. Ons uitgebreide mediabereik vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf op plaatsen waar consumenten online zoeken, surfen en sociale contacten onderhouden.
 
 
 
 
 
 
 

Optimaliseren van campagne

De technologie van ReachLocal is slechts met één doel is ontwikkeld: u betere resultaten leveren. Wij volgen de activiteit van uw campagne om uw succes te meten en wij gebruiken deze kennis om uw resultaten te optimaliseren. Daarnaast hebben wij een team dat proactief werkt om uw resultaten te bewaken, aan te passen en indien nodig te verbeteren.
 
 
 
 
 
 

Rapporteren van resultaten

Gedetailleerde rapporten laten u zien wat werkt. U kunt deze rapporten op elk moment raadplegen, van het aantal hits en e-mails tot opnames van telefoongesprekken voortvloeiend vanuit campagnes. Indien gewenst begeleiden wij u bij elke stap.
 
 
 
 
 
 
 
 


Wilt u een Google Adwords campagne opzetten?

Wij helpen u graag verder. Neem contact op, zodat wij u verder kunnen helpen bij uw Google Adwords campagne.