E-mailmarketing

E-mailmarketing is niet alleen een belangrijk instrument om bezoekers naar uw website te krijgen, maar ook om de omzet te verhogen. E-mailmarketing is namelijk zeer effectief, het is vrijwel kosteloos en vereist een kleine tijdsinvestering. Het zal er voor zorgen dat de omzet wordt verhoogd en de top of mind awareness wordt versterkt.
 

Elk bedrijf zou e-mailmarketing moeten toepassen.

Wij bieden verschillende diensten aan om bezoekers naar uw website te trekken of om uw doelgroep te bereiken. Echter niet alle diensten die wij aanbieden zijn geschikt voor elk bedrijfstype. Voor een hypotheekadviseur Rotterdam is het misschien helemaal niet zo handig om een AdWords campagne in te zetten, omdat de kosten voor AdWords kunnen oplopen bij bepaalde woorden zoals het woord ‘hypotheek’.

Met een beperkt budget, zal deze methode dan ook niet erg effectief zijn. E-mailmarketing daarentegen kan elk bedrijf toepassen. Het is niet moeilijk, kost weinig en is zeer effectief.
 

E-mailmarketing is effectief en goedkoop.

Maar hoe zet je nou een e-mailcampagne op? Vanaf welk programma verstuur ik deze? Er zijn inmiddels vele e-mailmarketing software programma’s op de markt. Na vele tests met verschillende programma’s en bedrijven, zijn wij echt fan geworden van MailChimp. MailChimp is in onze ogen, hèt e-mailmarketing programma om goede campagnes mee op te zetten. Het doet niet alleen wat het moet doen. Maar het is ook:

  • Simpel in gebruik.
  • Gratis te gebruiken.
  • Gemakkelijk te integreren in websites.
  • In enkele klikken professioneel uitziende e-mails.
  • De e-mails zijn goed leesbaar voor mobiel en ipads.
  • Verschillende maillijsten, campagnes en designs kunnen aangemaakt worden.
  • En nog veel meer opties!

 


Overweegt u e-mailmarketing in te zetten?

Wij helpen u er graag bij. Neem contact op, zodat wij u verder kunnen helpen bij uw e-mailmarketing.