Doelgroep bereiken
“Je bereikt je doelgroep door ze eerst te leren kennen.”

Bereik uw doelgroep snel en effectief.

Wij helpen u snel en effectief uw doelgroep te bereiken. Door de doelgroep eerst goed te analyseren en met ze in contact te komen, leren we ze kennen. Dit is de basis om snel en effectief uw doelgroep te bereiken.

macbook Slider
 • App Slide
 • App Slide
 • App Slide
Bekijk alle diensten
Wat doen we?

Wij helpen ondernemers hun doelgroep bereiken.

Om uw doelgroep doeltreffend te raken, zetten wij voornamelijk in op crossmediale campagnes en richten we ons op de onderstaande online diensten. Ontdek wat en hoe we dat doen.

 • branding01

  Webdesign

  Wij helpen onze opdrachtgevers gevonden te worden op het internet en dus bereikbaar te zijn voor hun doelgroep. Met het bouwen van WordPress websites, maken wij responsive websites die goed vindbaar zijn, gemakkelijk in gebruik, met lage investeringskosten en uiteraard ontworpen in de stijl van uw identiteit.

  Meer over WordPress webdesign »
 • stationary

  Wordt gevonden in Google!

  SEO oftewel zoekmachine optimalisatie is één van de goedkoopste manieren om meer bezoekers naar een website te krijgen. Met SEO kunnen we zorgen dat uw website niet alleen gevonden wordt in de zoekmachines, maar we kunnen er ook voor zorgen dat de belangrijke pagina’s op topposities komen te staan in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google en Bing.

  Meer over zoekmachine optimalisatie »
 • stationary

  Adverteren in Google

  SEA oftewel adverteren in zoekmachines is een snelle en effectieve manier om uw doelgroep te bereiken. Zoekwoorden kunnen gericht ingekocht worden, waardoor u gevonden kan worden door uw huidige en potentiële klanten. Met Reachlocal® kunnen we nog efficiënter uw doelgroep bereiken. Dit op lokaal niveau.

  Meer over Google Adwords campagne »
 • austin-lettering

  Nieuw publiek bereiken met social media

  Wilt u meer promotie, ‘likes’ en leads via social media, maar komen uw social media pagina’s nog niet professioneel over? Mist u de kennis of heeft u geen tijd om u erin te verdiepen? Wij helpen u te scoren met social media!

  Meer over social media »
 • austin-lettering

  E-mailmarketing

  E-mailmarketing is niet alleen een belangrijk instrument om bezoekers naar uw website te krijgen, maar ook om de omzet te verhoge. E-mailmarketing is namelijk zeer effectief, het is vrijwel kosteloos en vereist een kleine tijdsinvestering. Wij bieden verschillende diensten aan om uw doelgroep te bereiken. E-mailmarketing in onze ogen een ‘must’ dat bij elk bedrijf toegepast kan worden.

  Meer over e-mailmarketing »
 • austin-lettering

  Videomarketing

  Online videomarketing wordt dé trend voor de komende jaren. Het is een dynamische manier van communiceren en zeer effectief.

  Met videomarketing kunnen wij op een duidelijke en simpele manier uw concept, dienst of product uitleggen aan uw doelgroep.

  Meer over videomarketing »

Kom in actie. Bel 035 – 73 706 78