Hun droom

Dat mensen mensen zichzelf gaan accepteren en gelukkig (kunnen) zijn met hunzelf.
 

Het probleem

Aandacht aan jezelf geven klinkt gemakkelijk, maar in de huidige tijd is dat het zeker niet.

Een baan, een gezin, een sociaal leven, gezond zijn, het zijn allemaal belangrijke aspecten van ons leven. Uit onderzoeken blijkt dat we ons niet alleen drukker voelen tegenwoordig, we zijn het ook echt.

Door alle drukte en druk vanuit werk- en sociale omgeving kan men gestrest raken wat zelfs tot een burn-out kan leiden. Ons gedrag veranderd, waardoor we anders handelen dan dat we zouden willen met als gevolg dat er allerlei ongewenste situaties ontstaan. Problemen in huis, verslaving, aandoeningen, problemen die er niet of in mindere maten zouden zijn als men meer aandacht aan hunzelf zouden besteden.
 


 

De oplossing

XIEN. Een psychosociale praktijk die verder kijkt. Zij laten je naar jezelf kijken en laten je in contact brengen met wat er zich binnen bij jou afspeelt, zodat je jezelf kunt kunt zien wie je ècht bent. Hierdoor leer je beter herkennen wat je nodig hebt.

In de therapie wordt er ondersteund in een eigen ontwikkelingsproces met als doel dat je beter contact kunt maken met je eigen beleving en emoties. Met als resultaat dat je meer aandacht aan jezelf kan besteden.

 

Meer van XIEN in onze portfolio

WordPress webdesign
Merkidentiteit